Reger-mestarikurssi Helsingin Johanneksenkirkossa maaliskuussa 2023

14.1.2023

Helsingin urkufestivaali 2023 käynnistyy professori Ulrich Waltherin kaksipäiväisellä mestarikurssilla Helsingin Johanneksenkirkossa 7.–8.3.2023. Mestarikurssin teemana on Max Regerin urkumusiikki.

Kurssin opetusajat ovat kumpanakin päivänä klo 9.00–12.00 ja 13.00–16.00. Aktiiviopiskelijan kurssimaksu on Organum-seuran jäseniltä 120 € ja ei-jäseniltä 150 €. Kukin aktiiviopiskelija saa opetusta 2x45 min. Passiiviopiskelijana kurssia pääsee seuraamaan Organum-seuran jäsenenä 15 € päivähintaan. Ei-jäseniltä hinta on 20 €/päivä.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu 15.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@helsinginurkufestivaali.fi. Pyydämme aktiiviopiskelijoiksi ilmoittautuvia mainitsemaan viestissä lisäksi soitettavat teokset ja liittämään mukaan lyhyen CV:n.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Organum-seura ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Sibelius-Akatemian opiskelijat hakeutuvat kurssille SibA:n omien kanavien kautta.

Ulrich Walther on Grazin taideyliopiston urkujensoiton professori ja aktiivinen konserttiurkuri. Hän on menestynyt useissa eri urkukilpailuissa. Waltherilla on tekeillä kokonaislevytys Regerin Bach-sovituksista.

LISÄTIETOJA:

info@helsinginurkufestivaali.fi

Mestarikurssin opettaja, Ulrich Walther
Ulrich Walther, kuva: Ulrich Walther