Organum-seura ry

Vuonna 1964 perustettu Organum-seura ry on valtakunnallinen urkutaidetta edistävä ja kehittävä yhdistys. Järjestämme konsertteja, koulutuksia ja seminaareja, julkaisemme urkuaiheista kirjallisuutta ja tuomme yhteen kaikki urkutaiteesta kiinnostuneet.

Jo 60 vuoden ikään ehtineellä Organum-seuralla on ollut tärkeä merkitys keskustelufoorumina ja kulttuurivaikuttajana suomalaisen urkutaiteen kehityksessä. Jäsenistössämme ovat edustettuina niin ammattiurkurit, urkujensoiton opiskelijat, urkusäveltäjät, urkujenrakentajat kuin urkutaiteen tutkijat ja harrastajat.

Kaikille urkutaiteesta kiinnostuneille avoin Organum-seura on sääntöjensä mukaan riippumaton esimerkiksi kirkkokunnista ja musiikkioppilaitoksista. Toimimme historiallisesti arvokkaiden urkujen säilymisen puolesta ja tarjoamme asiantuntemustamme erilaisiin urkuihin liittyviin hankkeisiin.

Organum-seuran jäsenenä saat kolmesta neljään kertaa vuodessa ilmestyvän Organum-lehden, jonka artikkeleissa käsitellään monipuolisesti urkumusiikin, urkujenrakennuksen ja urkujensoiton ajankohtaisia ilmiöitä. Seura myy myös toimittamiaan julkaisuja ja äänitteitä, joihin voit tutustua tarkemmin sivulla Julkaisut.

Voit liittyä helposti seuran jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen ja maksamalla seuran tilille kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 45 €. Opiskelijat, eläkeläiset ja seuran jäsenten perheenjäsenet voivat maksaa alennettua jäsenmaksua 25 €. Seuran ainaisjäsenyyden saa maksamalla voimassa olevan jäsenmaksun kymmenkertaisena (450 €). Maksuohjeet löytyvät liittymislomakkeen yhteydestä.