Hallitus

Organum-seuran hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumien järjestämisestä. Voit lähettää hallitukselle sähköpostia osoitteeseen info@organum.fi tai ottaa yhteyttä suoraan johonkuhun hallituksen jäseneen.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Maija Lehtonen, puheenjohtaja


Arttu Selonen, varapuheenjohtaja

Turkulaislähtöinen Arttu Selonen, MuM, on opiskellut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa kirkkomusiikkia ja urkujensoittoa. Klassisen musiikin lisäksi jazz ja kevyt musiikki ovat lähellä hänen sydäntään. Musiikin ulkopuolella hän on toiminut esimerkiksi kasvinviljelytilan töissä ja sopimuspalokunnan vapaaehtoistehtävissä.

Vuonna 2022 Selonen toimii kanttorin viransijaisena Kotka-Kymin seurakunnassa. Aiemmin hän on ollut vastaavissa tehtävissä eri puolilla Suomea, mm. Turun tuomiokirkkoseurakunnassa.


Kristian Saarinen, sihteeri


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lasse Mäki, taloudenhoitaja

Lasse Mäki on helsinkiläinen diplomi-insinööri, teologi ja kirkkomuusikko, joka työskentelee strategiakonsulttina ja freelance-urkurina. 

Musiikkiopintonsa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa hän aloitti nuorisokoulutuksessa klassisessa kitarassa ja pianossa, mutta siirtyi sittemmin kirkkomusiikkiin syventyen urkujensoittoon ja urkuimprovisointiin Peter Peitsalon ja Pekka Suikkasen oppilaana. 

Mäkeä kiinnostaa erityisesti monitieteinen strategiatyö, arvojen ja merkitysten pohdinta sekä taidealan luova ongelmanratkaisu. Urkujensoiton ohella hän harrastaa myös gregoriaanisen kirkkolaulun ja liturgiikan tutkimusta.


Marianne Gustafsson Burgmann


Ismo Hintsala


Timo Tuuliniemi

Timo Tuuliniemi on sähkötekniikan diplomi-insinööri ja toimii ICT-alalla.  Musiikki on hänelle yksi tärkeimmistä harrastuksista muutamien muiden joukossa.  Teknillinen tausta selittänee, miksi hänestä urut jo teknisenä laitteena ovat niin kiehtovat. 

Musiikissa häntä kiinnostaa erityisesti urkumusiikki, mutta mikä tahansa hyvin tehty musiikki viehättää.  Hänet tapaa usein urkukonserttien kuulijoiden joukosta. Hän soittelee jonkin verran ja kotona hänellä on käytössään virtuaalisoitin, mutta on hän toisinaan päässyt ihan oikeiden urkujen ääreen.


Irina Vavilova