Hallitus

Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite
JussiLehtinenjussi.r.lehtinen [at] gmail.com
AnnaPulliannakpulli [at] gmail.com
KristianSaarinenkristian.saarinen [at] uniarts.fi
PéturSakaripetur.sakari [at] gmail.com
ArttuSelonenarttu.selonen [at] uniarts.fi
SanteriSiimessanteri.siimes [at] helsinki.fi

Pétur Sakari, puheenjohtaja

 

 

Jussi Lehtinen, taloudenhoitaja

Jussi Lehtinen on insinööri, harrastajaurkuri ja -pianisti. Musiikillisen kasvatuksensa Lehtinen on saanut poikakuoro Pirkanpojissa sekä Pirkanmaan musiikkiopistossa pianonsoitossa ja teoriassa. Vuosina 2003-2013 hän toimi kosketinsoittajana Plain Fade -yhtyeessä. Yhtye levytti mm. vuonna 2011 säveltämänsä Anthropogonia-teoksen Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien kanssa. Syksystä 2014 lähtien Lehtinen on ollut Mauriz Brunellin urkuoppilaana ja hän tekee satunnaisia urkukeikkoja Porvoon suomalaiselle ja Sipoon ruotsalaiselle seurakunnalle. Jussi Lehtinen haaveilee levyttävänsä lähitulevaisuudessa Carl Philipp Emanuel Bachin urkusonaatteja Sipoon kappelin Paschen-uruilla.

Anna Pulli

Anna Pulli on valmistunut musiikin maisteriksi sekä Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin että esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta pääaineenaan urut opettajinaan mm. Markku Hietaharju ja Pekka Suikkanen. Pulli on opiskellut myös monilla mestarikursseilla sekä professori Christophe Mantoux'n luokalla Strasbourgissa Ranskassa. Hän esiintyy säännöllisesti urkurina niin solistina kuin erilaisten kokoonpanojen kanssa. Suomen lisäksi Pulli on konsertoinut Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa sekä Itävallassa. Anna Pulli on aikaisemmin toiminut kanttorina Espoonlahden seurakunnassa. Tällöin hän oli myös Espoon Kirkkomusiikkiviikon taiteellinen johtaja vuonna 2005. Anna Pulli toimii Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan johtavana kirkkomuusikkona virkapaikkanaan Vanha kirkko. Hän jatkaa myös kirkkomusiikin opintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulussa aiheenaan ranskalainen 1800-1900-lukujen urkumusiikki suomalaisessa luterilaisessa jumalanpalveluksessa. 

Kristian Saarinen

 

Arttu Selonen

 

Santeri Siimes

Helsingissä 1981 syntynyt Santeri Siimes opiskeli urkujen- ja pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa opettajinaan mm. Harri Viitanen, Meri Louhos ja Carlos Juris. Lisäksi hän täydensi urkuopintojaan Naji Hakimin mestarikurssilla vuonna 1999. Siimeksen ohjelmisto ulottuu vanhasta musiikista nykymusiikkiin, mutta hän on omistautunut erityisesti 1800- ja 1900-lukujen ranskalaisen koulukunnan urkumusiikin esittämiseen. Hän on esiintynyt eri puolilla Suomea sekä Ranskassa, mm. Pariisin Notre-Damessa vuonna 2009, Ruotsissa, Portugalissa, Espanjassa, Italiassa ja Vatikaanissa.

Säveltäjänä Siimes on itseoppinut. Hänen tuotantonsa käsittää mm. kaksitoista urkusinfoniaa ynnä muita soolosoitinteoksia uruille, pianolle, cembalolle, kitaralle ja huilulle sekä kamari-, orkesteri- ja vokaalimusiikkia, yhteensä noin 120 teosta. Sävellyskonsertteja hän on pitänyt Kallion kirkossa vuonna 2003 ja Helsingin tuomiokirkossa 2007. Kesällä 2010 ilmestyi Siimeksen ensimmäinen soololevy, jolla hän esittää mm. 10. ja 11. urkusinfoniansa Kallion kirkon pääuruilla (saatavilla osoitteesta www.fuga.fi). Vuonna 2011 Siimeksen teos Trois études voitti toisen palkinnon kansainvälisessä Aristide Cavaillé-Coll -sävellyskilpailussa Ranskassa.

Musiikillisen työn ohella Santeri Siimes on opiskellut romaanista filologiaa Helsingin yliopistossa ja toiminut useiden romaanisten kielten opettajana. Tällä hetkellä hän opettaa mm. galegon kieltä ja Galician kirjallisuutta Helsingin yliopiston Nykykielten laitoksella.