Organum-seuran puheenjohtajaksi Arttu Selonen

6.3.2024

Organum-seuran vuosikokous pidettiin tiistaina 5.3.2024 Helsingissä ja etäyhteyden välityksellä. Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuodesta erityisen tekee seuran 60-vuotisjuhlavuosi, joka näkyy monissa eri tapahtumissa ja julkaisuissa.

Vuosikokouksessa valittiin myös hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin useamman vuoden varapuheenjohtajana toiminut Arttu Selonen, joka työskentelee kirkkomusiikkona Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa ja konsertoi säännöllisesti ympäri maata. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta vuonna 2021 ja suorittanut urkujensoiton A-tutkinnon erinomaisin arvosanoin.

Organum-seuran hallituksen puheenjohtajan nuija vaihtaa omistajaa. Vasemmalla uusi puheenjohtaja Arttu Selonen, oikealla väistyvä puheenjohtaja Maija Lehtonen. Kuva: Timo Tuuliniemi.

Puheenjohtajana Artulle on tärkeää, että Organum-seura toimii myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, erilaisten jäsenten ääni kuuluu toiminnassa ja että jäsenistö voi kokea seuran omakseen. "Väistyvän puheenjohtajan Maija Lehtosen kaksivuotinen kausi on sisältänyt jälleenrakennustyötä pandemian jälkeen, näkyvimpänä tapahtumana Helsingin urkufestivaali. Kiitän Maijaa hänen työstään Organum-seuran hyväksi ja olen varma, että häntä nähdään seuran tapahtumissa jatkossakin", Arttu Selonen summaa.

Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Ismo Hintsala, Julia Tamminen, Timo Tuuliniemi ja Jaakko Tyni. Lisäksi hallituksen jäseninä jatkavat Marianne Gustafsson Burgmann, Lasse Mäki ja Kristian Saarinen. Hallitus päättää keskinäisestä vastuunjaostaan järjestäytymiskokouksessa, joka pidetään maaliskuussa Helsingin urkufestivaalin jälkeen.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Arttu Selonen, info@organum.fi