Soittajaksi urkumaratoniin!

21.5.2024

Organum-seura on kesällä 2024 mukana järjestämässä urkumaraton-tapahtumia Helsingissä, Tampereella ja Turussa yhdessä seurakuntien kanssa. Haemme soittajia kaikkiin näihin tapahtumiin.

Tampereen tuomiokirkon urkumaraton järjestetään yhdessä Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa Tampereen tapahtumien yönä to 8.8. klo 19-22. Tilaisuudessa ovat käytössä kirkon molemmat urut. Soittovuorot kestävät enintään 20 minuuttia. Tarvittaessa voi soittaa myös lyhyemmän ajan tai saada lisävuoron.

Helsingin Kallion kirkon ja Turun Martinkirkon maratonit järjestetään molempien kaupunkien Taiteiden yönä to 15.8. klo 19-23 (Helsinki) ja 18–22 (Turku). Kallion kirkossa ovat käytössä kirkon molemmat urut ja Martinkirkossa pääurut. Näissä tilaisuuksissa soittovuoro on 25 min.

Matkakulut korvataan julkisten mukaan (pl. pk-seudun sisällä) ja soittajille on tarjolla välipalaa. Harjoitusaikoja on konserttipäivänä ja tarvittaessa aiemmin erikseen sovittavina aikoina.

Kysy lisätietoja tai hae soittajaksi sähköpostitse 31.5. mennessä (Helsinki ja Tampere: info@organum.fi ja Turku: julia.tamminen@gmail.com). Lähetäthän alustavan ohjelmaehdotuksen ja CV-tekstin/biografian. Haemme urkujensoiton ammattilaisia, opiskelijoita ja edistyneitä harrastajia. Soittajat hankkivat mahdolliset avustajat itse tai sopivat keskenään avustamisesta. Voit hakea useampaankin tilaisuuteen, mutta pyrimme mahdollistamaan esiintymisen mahdollisimman monelle halukkaalle.